cPanel tudástár: belépési adatok

Ügyfélkapu

Ügyfeleinknek gyakran szükségük lehet a tárhely vézérlőpultjának funkcióira, például új email címet szeretnének felvenni, adatbázist feltölteni, ftp kapcsolatot létrehozni. A cPanel hozzáférés minden ügyfelünk számára személyre szabott, egyéni felhasználói név és jelszó megadása után lehetséges. A belépési adatokat a tárhely aktiválásakor emailben elküldjük. Előfordul azonban, hogy  gyorsan szükségünk lenne a belépésre, de nem találjuk a jelszót.

Ebben az esetben segít az Ügyfélkapu (https://weboldalkeszites.org.hu/ugyfelkapu). Kérjük, jelentkezzen be (ha nem emlékszik a felhasználói nevére és/vagy jelszavára, adja meg az email címét, és kérjen jelszó-emlékeztetőt).

A Szolgáltatások / Szolgáltatásaim menüpontban megtalálja a tárhely-csomagját. A sor jobb oldalán kattintson a Részletek megjelenítése gombra.

A következő oldalon áttekintheti tárhelyének állapotát: tárhely csomag neve, következő számlázás, foglaltság, tárhely használat. 

Ha a “Jelszó módosítása” fülre kattint, ott megtekintheti felhasználói nevét, jelszavát, új jelszót állíthat be, illetve egy kattintással beléphet a controll panelbe.